Informace před odjezdem

Milí Mapeťáci, vážení rodiče,

věnujte prosím  pozornost těmto drobným změnám proti původním pokynům, které jste obdrželi. Vzhledem k technickým problémům s horolezeckou stěnou v areálu střediska UP Olomouc, kde budeme ubytováni, nás provozovatel zařízení upozornil, že v letošním roce nebude stěna přístupná. Protože chceme dodržet rozsah sportů, které jsme Vám slíbili a základy lezení a práce s horolezeckým lanem mezi ně patřily, jsme nuceni drobně upravit program prvního dne.

Sejdeme se o půl hodiny dříve na stejném místě, tedy ve 12 hodin u haly ZŠ Sv. Čecha v Chocni, kde po zaregistrování Vaší přítomnosti a vyřízení nutných technických záležitostí budete odcházet přímo do místní haly, kde hlavní náplní bude právě seznámení s aktivitami na horolezecké stěně, rozehrajeme turnaj ve stolním tenisu a doplňkově si budete moci vyzkoušet další činnosti.Tím odsuneme odjezd na kolech na noční bivak přibližně na 15:30 hodin.

Co to pro Vás znamená – do haly budete potřebovat vhodnou obuv (tenisky) a kdo chce, vezměte si pálku na stolní tenis. Vše Vám pak odvezeme přímo na Pastviny. Do zavazadla přibalte prosím ještě šátek.

Omlouváme se za tuto drobnou změnu a případné jakékoliv dotazy rádi zodpovíme. Těšíme se na Vás!

                Za organizační tým zdraví T. Bek